Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 15:05

(Χ)αμένοι και οι δύο μετά το 0-0 στο Αγία Μαρίνα-Βέροια

Με "λευκή" ισοπαλία ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Αγίας Μαρίνας και της Βέροιας. Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν συμφέρει σε καμιά ομάδα στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην Γ' Εθνική.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μέχρι το 25' είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα στο 5' βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν μετά από γρήγορο συνδυασμό, ο Χατζηπάντος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση σουτάρει άουτ.

Στην συνέχεια η Αγία Μαρίνα ισορρόπησε χωρίς να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Αντίθετα η Βέροια ήταν αυτή που έβγαινε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και στο 27' είχε καλό σουτ με τον Μεληκιώτη που κατέληξε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τη Βέροια να φαίνεται καλύτερη, να βγαίνει πιο ορθολογικά στην επίθεση, αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Από την άλλη η Αγία Μαρίνα είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε χωρίς επιτυχία.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αγία Μαρίνα ξεκίνησε πιο ζωηρά, αλλά δεν έγινε επικίνδυνη. Έτσι σιγά σιγά η Βέροια όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά πήρε και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ωστόσο η Αγία Μαρίνα με αντεπίθεση έχασε καλή ευκαιρία με τον Μουστάκα στο 11', όταν ο τερματοφύλακας της Βέροιας έπεσε στα πόδια του επιθετικού και μπλόκαρε τη μπάλα. Στην ευκαιρία των τυπικά γηπεδουχων, η Βέροια απάντησε στο 62' με τον Χατζηπάντο όταν το σουτ που έκανε μέσα από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Ιωαννίδης.

Η σπουδαία ευκαιρία χάθηκε στο 75' ο Παναγιωτίδης έκοψε την τελευταία στιγμή τον Μεντί που ήταν έτοιμος να πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι "άνοιξε" περισσότερο , με την Αγία Μαρίνα να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Καραγιάννη στο 85' όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας Τσανασίδης να αποκρούει σωτήρια.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρήστος Παναγιωτίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Καραγιάννης, Τζαλίλης (36’ Μουστάκας), Μεντί (85’ Αντωνίου), Ακένα (85’ Τεγος Τρ.), Τότσκα (85’ Γιαγτζίδης), Σούκιας (54’ Λέκα), Ζούρκος.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Πολλαετίδης): Τσανασίδης, Παναγιωτίδης, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο, Μιχαηλίδης (73’ Κετόγλου), Ντόγος, Κουτσούκης, Μεληκιώτης, Βασιλειάδης (79’ Σωτηριάδης), Χατζηπάντος (69’ Λαφάρας), Βασιλακάκης.