Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 14:52

Λόγω του στεγάστρου κλειστή η κερκίδα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Μόνο στο μεγάλο πέταλο του γηπέδου της Βέροιας (ρολόι) τοποθετήθηκαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, στο Κυριακάτικο Ημαθιώτικο ντέρμπι της Αγίας Μαρίνας με το ΝΠΣ Βέροια!

Ο λόγος είναι ότι από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 που κατασκευάστηκε το σκέπαστρο στο Δημοτικό στάδιο, ενώ υπήρχε αλληλογραφία μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών και της Περιφέρειας για την διαδικασία και την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, μετά την πρόσφατη εντολή της ΓΓΑ για έλεγχο των στατικών όλων των σταδίων της χώρας, έγινε η εξής διαπίστωση:

Για την «θύρα 4» χρειάζεται ιδιαίτερη διάγνωση στατικών αποτελεσμάτων, ενώ για τη δυτική κερκίδα δεν υπάρχουν στατικά προβλήματα και οι όποιες μικροπαρατηρήσεις υπήρχαν αποκαταστάθηκαν από τον Δήμο Βέροιας.

Ωστόσο για την πληρότητα του φακέλου, εξέλειπε η οικοδομική άδεια της κατασκευής του στεγάστρου και γι’ αυτό τον λόγο δεν δόθηκε άδεια και γι’ αυτή την κερκίδα, μέχρι να προσκομιστεί η άδεια και να ενταχθεί στον φάκελο.

Έτσι, για τον συγκεκριμένο αγώνα, δόθηκε άδεια τέλεσης για παρουσία φιλάθλων μόνο στα δύο πέταλα του Δημοτικού σταδίου Βέροιας.