Παρασκευή, Δεκέμβριος 01, 2023
Follow Us
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 17:37

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας "Γλυκιά Ισορροπία"

Κατατοπιστική και ουσιαστική η ημερίδα του συλλόγου διαβητικών Ν Ημαθίας «ΓΛΥΚΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στον πολυχώρο πολιτισμού Βετλανς αίθουσα Χρήστου Λαναρά. Το δ.σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς κ. Κούντη Δημήτρη οδοντίατρο, και τον οδοντιατρικό σύλλογο την κα Ιντζεβίδου Έλενα νεφρολόγο και το κ. Τζαμάλη Αργύρη οφθαλμίατρο, οι οποίοι έκαναν την παρουσίασή τους με απλά και στοχευμένο τρόπο με στόχο πάντα την ενημέρωση και την πρόληψη.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο κα Κατή Σοφία του φαρμακευτικού συλλόγου φαρμακοποιών Ν. Ημαθίας για την πλήρη ενημέρωση των νέων φαρμάκων αλλά και την έλλειψη κάποιων άλλων καθώς και μελλοντικές δράσεις από κοινού, τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Ν. Ημαθίας κ. Ισαακίδη Πρόδρομου με την αναφορά του στον καθημερινό αγώνα των πασχόντων και την αντιμετώπιση του διαβήτη με δύναμη και σθένος, και φυσικά την πρόταση μελλοντικών από κοινού δράσεων, την κα Λίνα Τουπεκσκή πολιτευτής με θερμές ευχές για τις δράσεις του συλλόγου και των μελών του που κάνουν τον καθημερινό αγώνα τους με αισιοδοξία και χαμόγελα, τον δήμαρχο κ.Νίκο Καρανικόλα και την αντιδήμαρχο κα Δώρα Μπαλτατζίδου και τους ευχαριστούμε για την παραχώρηση του νέου χώρου του γραφείου του συλλόγου στο κτήριο του Διοικητηρίου, την κα ΕΛΛΗ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗ , διευθύντρια της δημόσιας υγείας του γεν. νοσοκομείου η οποία είναι αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε δράση του συλλόγου, τον κ. Νίκο Αντωνιάδη της Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ευαγγελισμός για την παρουσία του ,τα θετικά μηνύματα ,την χορηγία του ,καθώς και το αξιόλογο νοσηλευτικό προσωπικό του που έκανε τις μετρήσεις σακχάρου σε όλους τους παρευρισκόμενους. Παρευρέθηκαν επίσης από τον Ερυθρό Σταυρό η πρόεδρος κα Φανή Γκέρου και η γραμματέας κα Άννα Ματοσιάν καθώς και η δημοτική σύμβουλος κα Στέλλα Αραμπατζή.
Συγκίνηση κατά την διάρκεια της ομιλίας η απονομή τιμητικής πλακέτας από την πρόεδρο του συλλόγου κα Ιωάννου Μαγδαληνή στην κα Ιωαννίδου Ελένη σύζυγο του αείμνηστου κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη που διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου Διαβητικών Ν Ημαθίας «Γλυκιάς Ισορροπίας» από το 2007 έως το 2020 σε αναγνώριση της μακροχρόνιας, πολύτιμης και ανιδιοτελούς προσφοράς για το θεάρεστο έργο του.
Κλείνοντας ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη και τις οικογένειές τους αλλά και το ευρύτερο κοινό που μας τίμησε με την παρουσία τους.
Με εκτίμηση το δ.σ. του συλλόγου
Η πρόεδρος κα Ιωάννου Μαγδαληνή