Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 11:50

Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Βιτάλη και Φωτεινή Βελεσιώτου «μάγεψαν» το κοινό της Νάουσας

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το NaoussaSummerFestivalτο τριήμερο 5 – 7 Ιουλίου στο ανακαινισμένο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, παρουσία πλήθους κόσμου που απόλαυσε μοναδικές μουσικές δημιουργίες.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος η Ελένη Βιτάλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου, «μάγεψαν» το κοινό της Νάουσας, της Ημαθίας και όχι μόνο, σε τρεις μοναδικές βραδιές μουσικής και πολιτισμού.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης  δήλωσε τα εξής: «Αγαπητοί δημότες, αγαπητοί επισκέπτες σας καλωσορίζουμε στο NaoussaSummerFestival, μια σειρά από εκδηλώσεις που φιλοδοξούμε να γίνουν  θεσμός για τον Δήμο μας και δείχνει αυτό το νέο πρόσωπο που θέλουμε να έχει. Την εξωστρέφεια, την δημιουργικότητα, τον πολιτισμό. Σπουδαίοι καλλιτέχνες μας τιμάνε με την παρουσία τους και  μοιράζονται το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την μουσική. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, θα έχουμε ένα πολύ ωραίο τρίμηνο εκδηλώσεων, σας προσκαλώ να τις τιμήσετε καθώς έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα το οποίο θα απολαύσετε, καλή διασκέδαση».

Την Παρασκευή  5 Ιουλίου ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με την ιδιαίτερη φωνή του, άνοιξε το «Naoussa Summer Festival»  σε μια μουσική συνάντηση με γνώριμα κομμάτια όπως  «Τα Ανείπωτα », «Γράμμα σε έναν ποιητή»,  «Σεντόνια δίχτυα», «Βαριά ποτά», και πολλές άλλες αγαπημένες δημιουργίες.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου σιγοτραγουδήσαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια μαζί τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, μια πλούσια φωνή τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή, που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με καμία άλλη. Μια συναυλία που μας ταξίδεψε με τον τρόπο που εκείνος ξέρει.

Το NaoussaSummerFestivalαπογειώθηκε την Κυριακή 7  Ιουλίου με τις ανεπανάληπτες Ελένη Βιτάλη και  Φωτεινή Βελεσιώτου οι οποίες για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, γέμισαν ασφυκτικά το ανακαινισμένο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Στην όμορφη παρέα τους βρίσκονταν οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί Τζουμ. Οι δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες  μας χάρισαν  απλόχερα επιτυχίες από τη δισκογραφία τους αλλά και τραγούδια αγαπημένα που έχουν αφήσει εποχή. Πειραματίστηκαν με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη, ενώνοντας το έντεχνο, το λαϊκό, το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό τραγούδι.