Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 14:30

«Veria Dance competition 2024» Διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Στο «Veria Dance competition 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών στις 26, 27 και 28 Απριλίου από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού, συμμετείχε η σχολή χορού της ΚΕΠΑ. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς μεταξύ των διαγωνιζομένων ήταν και η κόρη του.  

Οι μαθήτριες και οι  δασκάλες - χορογράφοι τους, έλαβαν επάξια, τα κάτωθι βραβεία και επαίνους από την Κριτική Επιτροπή:

Β΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 14-16 ετών, στην Μαρτίνου Μαρία για την χορογραφία με τίτλο «ξενιτεμένα μου πουλιά» με χορογράφο την Μαυρέτα Λενικάκη. Ταυτόχρονα απονεμήθηκε υποτροφία για μαθήματα χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

Β΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 16-18 ετών, στηνΜπελέγκουΝτέα για τη χορογραφία με τίτλο «Lafilleperdue»  με χορογράφο την ΜαυρέταΛενικάκη.

Β΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ομαδικό 14-16 ετών στη χορογραφία «Βαβέλ» με τις μαθήτριες: Αγγελή Πηνελόπη, Απόστολου Χρυσάνθη, Γαλάνη Χιονία-Αναστασία, Ζιώγα Στεφάνια-Μαρία, Ζουμπούλογλου Σταυρούλα, Καβαργύρη Αναστασία, Καροτσέρη Μαριλένα, Κώττα Βασιλική, Μαρτίνου Μαρία, ΜπελέγκουΝτέα, Οικονομίδου Αναστασία, Οικονόμου Ανθή, Πελτέκη Αφροδίτη, Χαλκίδου Ροζαλία-Μαρία, Χειμώνα Νικολέτα με χορογράφο την  ΛενικάκηΜαυρέτα. Στα μέλη της χορογραφίας απονεμήθηκε υποτροφία για μαθήματα χορού στο SummerIntensiveAreadanza 2024 στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

Γ΄ βραβείο στην κατηγορία κλασικό ατομικό 10-12 ετών στην Βασιλική Ταχματζίδου για τη χορογραφία με τίτλο Littlefoxy,  με χορογράφο την Κάτια  Αβραμίδου.

Γ¨ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 10-12 ετών στην Βασιλική Ταχματζίδου για τη χορογραφία με τίτλο Rudeneja, με χορογράφο την Μαυρέτα  Λενικάκη.

 Γ΄ βραβείο στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 12-14 ετών στη Γαλάνη Χιόνια- Αναστασία για την χορογραφία με τίτλο Noloquis με χορογράφο την ΜαυρέταΛενικάκη.

Έπαινος στην κατηγορία κλασικό ντουέτο 8-10 ετών στις Βαρσάνη Δέσποινα και Γιατζή Κατερίνα για τη χορογραφία LesBonBon, με χορογράφο την Κάτια Αβραμίδου.

Οι χορογραφίες «Ξενιτεμένα μου πουλιά» και «Βαβέλ» έλαβαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στις κατηγορίες τους.