Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024
Follow Us
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 10:30

Εκδήλωση στη Νάουσα: Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» διοργανώνει για 6η χρονιά την μουσικοχορευτική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται για τη στήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ο οποίος από το 1982 φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (Τμήματα Ποντιακών και Πανελληνίων χορών), Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, Όμιλος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού «Αράπιτσα», Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός», Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας, Χορευτικός Όμιλος Νάουσας. Παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Γιαλαμπούκης.

Οικ. Ενίσχυση 5 € (Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου «Φλόγα»). Κάρτες εισόδου διατίθενται στα κατάστημα Αέναη γη - Οπωροπαντοπωλείο (Δημαρχίας 6), Στεγνοκαθαριστήριο «Ζενίθ» (Σολωμού 11) και Είδη Ραπτικής Γεωργία (Δημαρχίας 22).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και με την αρωγή του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.