Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 20:08

Άλλη μία πετυχημένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος που ξέρει να διοργανώνει εκδηλώσεις. Μετά από αυτές του καλοκαιριού, αυτή την φορά διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Σείριος».

Η μεγάλη αίθουσα του κέντρου γέμισε ασφυκτικά και μετά από παραστάσεις που έδωσαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Βαγγέλη Λαχάνη, ακολούθησε ένα ποντιακό πρόγραμμα με τον Κώστα Πουτακίδη και άλλους τοπικούς καλλιτέχνες, με τους παρευρισκόμενους να χορεύουν μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα.

Όσον αφορά το ….τελετουργικό, στην αρχή καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του «Ευστάθιου Χωραφά» κ. Αντώνης Καγκελίδης ο οποίος ζήτησε και τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του πόντιου χορευτή Παναγιώτη (Πανούλη) Μουρατίδη και του λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και την πλακέτα παρέλαβε ο κα. Μαρία Παπαναστασίου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος.