Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 20:34

«Τα Μουσικά Κουτιά» το νέο βιβλίο της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου παρουσιάζεται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, σας περιμένουμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου «Τα Μουσικά Κουτιά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμμετρία.

Η μουσική του Γιάννη Γεωργουδάκη και ο χορός της Ειρήνης Καμπούρη θα συνοδεύσουν την αφήγηση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Πιέρ ζει σε μια γειτονιά του Παρισιού. Η ζωή του όμως είναι λίγο διαφορετική από των άλλων ανθρώπων: Την ημέρα, που ο περισσότερος κόσμος δουλεύει, αυτός κοιμάται. Το ξυπνητήρι του δε χτυπάει το πρωί αλλά αργά το απόγευμα. Ανοίγει τα παντζούρια του την ώρα που τα άλλα παντζούρια κλείνουν και τρώει πρωινό όταν οι άλλοι ετοιμάζονται για το δείπνο. Κι όταν ο υπόλοιπος κόσμος λέει “καληνύχτα”, εκείνος ανεβαίνει στο ποδήλατό του και ξεκινάει για τη δουλειά...

Από τις εκδόσεις Συμμετρία κυκλοφόρησε το όγδοο βιβλίο της βεροιώτισσας συγγραφέως Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου, “Τα μουσικά κουτιά” σε εικονογράφηση Ιωάννας Καλοστεφάνου. Μια ιστορία γεμάτη χορό και μουσικές, για παιδιά αλλά και για όσους ενήλικες συνεχίζουν να πιστεύουν στη δύναμη της μαγείας και να ονειρεύονται σαν να ήταν παιδιά!