Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 11:29

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας στην παρουσίαση της ανανεωμένης "Μέδουσας"

Στην παρουσίαση της ανανεωμένης ‘Μέδουσας’, το ψηφιακό αποθετήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, παραβρέθηκε την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας.

Η συνεχώςαυξανόμενη ψηφιακή βιβλιοθήκη φιλοδοξεί να συγκεντρώσει, διαφυλάξει και ν’ αναδείξει τηνιστορική, πολιτιστική, θρησκευτική και κοινωνική κληρονομιά της πόλης της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας γενικότερα.

Στα πλαίσια των παραπάνω έγινεαναφορά στο σύμφωνο συνεργασίας με τη Ένωση Παλαιών Πρόσκοπων Βέροιας που αφορά την ενσωμάτωση του αρχειακού υλικού των Προσκόπων Ημαθίας και κάλεσμα σε συλλόγους και φορείς να συμμετέχουν.

Με χαρά δέχθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί μας ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Γιώργος Χατζηθεοφάνουςυποστράτηγος ε.α. και Παλαιός Πρόσκοπος Ξάνθης, ο λογιστής & συλλέκτης παλαιών φωτογραφιών της Βέροιας, Διαχειριστής της Ομάδας Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας– Old Photos of Veria, Στέργιος Ζυγουλιάνος, ο Γιώργος Μπίκας, υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας– αδελφός Παλαιός Πρόσκοπος καθώς και οαναπληρωτής Περιφερειακός ΄Εφορος Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παντελίδης Ανέστης.

ΑιένΑριστεύειν