Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:02

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στον Αστυνομικό Διευθυντή

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων σε φορείς και υπηρεσίες του νομού Ημαθίας, συνάντησαν τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας,  Ανδρέα Καλογερόπουλο, ο  Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης μαζί με τον υπεύθυνο Θεματικής Προστασίας του Πολίτη Στέφανο Δημάδη και τον υπεύθυνο Θεματικής Δικαιοσύνης Νίκο Αυτζή της ΝΕ Ημαθίας. Στην επίσκεψη αυτή παρέστη και ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούν σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της υπηρεσίας και την ασφάλεια των πολιτών. 

Κατ' αυτήν συζητήθηκε το σύνθετο και απαιτητικό αστυνομικό έργο, από την εκπαίδευση και επιμόρφωση μέχρι και την εφαρμογή πρωτοκόλλων έτσι ώστε να ενεργούν αφ' ενός σύννομα αφ' ετέρου δε αποτελεσματικά.

Αναφέρθηκαν στο ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και τα αίτια αυτών, όπως και θέματα αντιμετώπισης της βίας, της αύξησης της παραβατικότητας των ανηλίκων και της αύξησης των περιστατικών των γυναικοκτονιών που αποτελούν την "μάστιγα" της εποχής μας. 

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό περιβάλλον και τέλος συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας και εμπιστοσύνης ώστε η δημόσια ασφάλεια να αποκτήσει και πάλι τη θέση που της ανήκει ως δημόσιο αγαθό!