Κυριακή, Απρίλιος 21, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 15:53

Απ. Βεσυρόπουλος: Η σημερινή ορκωμοσία των 294 αστυφυλάκων στη Σχολή της Νάουσας, δικαιώνει έμπρακτα τις προσπάθειες μας για την επαναλειτουργία της"

Στην τελετή ορκωμοσίας των Αστυφυλάκων στη Σχολή της Νάουσας παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Ημαθίας, κ. ΑπόστολοςΒεσυρόπουλος, χαρακτηρίζοντας την ως «έμπρακτη δικαίωση των προσπαθειών που έγιναν για την επαναλειτουργία της Σχολής».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Βεσυρόπουλος είχε αναγάγει σε προσωπικό του στοίχημα την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα, το προηγούμενο διάστημα με διαρκείς παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του καθώς:

- Διασφάλισε τους πόρους για τη λειτουργία της και συνεργάστηκε με τους αρμοδίους αυτοδιοικητικούς φορείς.

- Άσκησε πίεση για την ένταξη της Σχολής στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων Εξετάσεων ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία της από φέτος.

Ήδη από τις αρχές του μήνα, η Σχολή έχει δεχθεί τους πρώτους 294 δόκιμους Αστυφύλακες που θα φοιτήσουν σε αυτήν. Πρόκειται για μία ακόμη έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ως απόρροια της διαρκούς ενασχόλησης του Αποστόλου Βεσυρόπουλου με τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.