Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024
Follow Us
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 20:50

Στην Αθήνα για συναντήσεις ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, έγιναν γνωστά τα εξής:

Στην Αθήνα, βρέθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, Σάββας Τσιχλακίδης, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών με τον Πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γραμματέα, Ανδρέα Σπυρόπουλο. Στη συνάντηση έγινε ανασκόπηση των εκλογικών αποτελεσμάτων των προηγούμενων αναμετρήσεων και συζητήθηκαν προτάσεις για τη διαμόρφωση στρατηγικής της επόμενης ημέρας.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΚΠΕ (Κεντρική Πολιτική Επιτροπή) του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Ανοίγοντας τη διαδικασία ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την εισήγησή του τόνισε πως «Η ενίσχυση της φωνής της Παράταξης, των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, δεν ήρθε τυχαία. Αλλά, με στρατηγική και σχέδιο, με οργάνωση και μεθοδικότητα, με συλλογική δουλειά και ενότητα.

Πιστέψαμε και υπηρετήσαμε την αυτόνομη πορεία της, τη σχεδιάσαμε και την πετύχαμε, συγκρουόμενοι με δύο συστήματα εξουσίας: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε αποφασισμένοι να διαμορφώσουμε, με αδιαπραγμάτευτες τις αρχές και τους στόχους μας, ένα ευρύτερο μέτωπο κοινωνικής συναίνεσης και να σφυρηλατήσουμε τη νέα συσπείρωση της Παράταξης.

Είναι τιμή και πρόκληση για όλους μας να την κάνουμε ξανά πλειοψηφική και να προσφέρουμε στον ελληνικό λαό.»

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδροςτου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, χαρακτήρισε αυτή την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή ως ένα νέο ιστορικό κύκλο, δεσμευόμενος την ενότητα και την οικοδόμηση μιας ισχυρής Ελλάδας, κάνοντας εκτενή αναφορά στο πλάνο του για το νέο πολιτικό κύκλο του κόμματος που ξεκινά με το πέρασμά του στη δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων μετά από πολλά χρόνια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε «Το ΠΑΣΟΚ που οραματίζομαι, το ΠΑΣΟΚ  για το οποίο αγωνίζομαι, το ΠΑΣΟΚ όλων μας, δεν έχει στόχο απλά να προσπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει έναν πολύ μεγαλύτερο στόχο. Να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία και να γυρίσει ο τόπος σελίδα. Για να ξαναζήσει ο ελληνικός λαός ευκαιρίες δημιουργίας, αξιοπρέπειας και προοπτικής. Και όχι να είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών».