Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:54

«Ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του Δήμου Βέροιας» - Περιοδεία Βοργιαζίδη σε Αγ. Μαρίνα και Αγ. Γεώργιο

Τη βασική πεποίθηση και διεκδίκηση του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» για ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε κάθε γωνιά του Δήμου Βέροιας, ανέπτυξε στους κατοίκους της Αγ. Μαρίνας και του Αγ. Γεωργίου ο υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Βοργιαζίδης.

Οι συναντήσεις και ο ανοιχτός διάλογος του Κώστα Βοργιαζίδη και των υποψηφίων της παράταξης «Δράση με Γνώση» με δημότες συνεχίζεται δυναμικά, με περιοδείες στα χωριά. Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε τη σειρά σημαντικών έργων που έχουν υλοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της υπαίθρου, με έμφαση στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, την κυριότερη πηγή εισοδήματος στις τοπικές κοινότητες

Ο Κώστας Βοργιαζίδης ανέλυσε το αναπτυξιακό του πρόγραμμα για τα χωριά του Δήμου Βέροιας και τον σχεδιασμό διεκδίκησης πηγών χρηματοδότησης για την εκτέλεση μεγάλων και σημαντικών έργων στη Δ.Ε. Δοβρά, όπως η Αποχέτευση και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων, ύψους 8,5 εκατ. ευρώ.

Στην Αγ. Μαρίνα, το κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί όλα τα χρόνια μεταξύ του Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση», Κώστα Βοργιαζίδη και των δημοτών, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά. «Ισχυρό όπλο για εμάς είναι τα έργα υποδομής. Έργα με θετικό πρόσημο σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας»είπε ο υποψ. Δήμαρχος σχετικά και με τη ολοκλήρωση του Μεταλλικού στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου της Αγ. Μαρίνας.

Τις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την παιδεία και τον πολιτισμό – αθλητισμό σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες ανέλυσε στη συνέχεια της περιοδείας του στον Αγ. Γεώργιο, ο Κώστας Βοργιαζίδης. Επανέλαβε σε όλους τους τόνους τη στήριξη της παράταξης «Δράση με Γνώση» στους κατοίκους των χωριών, υπογραμμίζοντας τα έργα Κατασκευής μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Αγ. Γεωργίου, την Επέκταση του δημοτικού σχολείου Αγ. Γεωργίου και την Αγροτική Οδοποία Αγ. Γεωργίου.

«Τα σπουδαία έργα δεν σταματούν εδώ. Σχεδιάζουμε, δρομολογούμε και υλοποιούμε μια σειρά έργων και πρωτοβουλιών για την αγροτική οδοποιία και τα αρδευτικά δίκτυα. Προχωρούμε με προτάσεις που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση σε αναπτυξιακά προγράμματα, όπως η “Αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Αγίας Μαρίνας και Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας”, έργο χιλιάδων ευρώ προς όφελος των δημοτών, για τη βελτίωση των υφιστάμενων δρόμων και την ταχύτερη πρόσβαση στην γεωργική γη»είπε ο Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση».

Ο υποψ. Δήμαρχος, Κώστας Βοργιαζίδης, εξήγησε λεπτομερώς τους στόχους και τα σχέδια της επόμενης πενταετίας, καλώντας τους δημότες να συμπορευτούν με την παράταξη «Δράση με Γνώση». «Την ομάδα της γνώσης, της εμπειρίας, των διεκδικήσεων και του εκσυγχρονισμού» είπε ολοκληρώνοντας τις εποικοδομητικές συναντήσεις του με τους πολίτες.

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ