Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 11:14

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου

Αγαπητοί μου συμπολίτες, Φίλες και Φίλοι!!!

Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ζω και αναπνέω σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον Δήμο Βέροιας, όπως και οι περισσότεροι από εσάς !!!

Πιστεύω ακράδαντα ότι στις δημοτικές εκλογές δεν πρέπει η πυξίδα να είναι τα κόμματα , αλλά τα άτομα και οι πολιτικές για το Δήμο, το ήθος οι ικανότητες και η διάθεση για προσφορά των υποψηφίων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων!!!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία κάθε δυνατή προσπάθεια για ενότητα, σύμπνοια άμβλυνση των διαφορών και συμπόρευση όλων των δυνάμεων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην αναγέννηση και τη δημιουργική πορεία του Δήμου!!!

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στον τόπο μας και μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης μου με τον συνδικαλισμό στο Νοσοκομείο, αποφάσισα να συστρατευθώ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό « ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.

Βούληση μου είναι να υπηρετήσω τους πολίτες του Δήμου Βέροιας, από όποιο πόστο με κατατάξουν με την ψήφο τους για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο ένα βήμα μπροστά!!!

 Στην πρόταση μου για περαιτέρω ανάπτυξη στον Δήμο είναι οι εφτά  άξονες: Καθημερινότητα –Περιβάλλον, Παιδεία , Αγροτικός Τομέας,  Τουρισμός , Ποιότητα ζωής , και οι δυο τομείς που έχω εντρυφήσει  περισσότερο λόγω σπουδών και εργασίας  η  ΥΓΕΙΑ και η  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!

Γι αυτό ζητώ από όλες και όλου σας να με εξουσιοδοτήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε τη δύναμη να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στον Δήμο Βέροιας  για εμάς και τα παιδιά μα!! Για ένα Δήμο Βέροιας που μας αξίζει !!!

Γιατί Πάνω από όλα είναι  ο Άνθρωπος!!!!!

Βασλιλης Κωνσταντινόπουλος
Υποψηφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας
"Δράση με Γνώση"-Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης