Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 15:06

Κώστας Παλουκίδης: Το πρώτο βήμα για την αλλαγή στον Δήμο μας...

Με 125 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους συμμετέχει στις εκλογές του Δήμου Βέροιας ο συνδυασμός "Ισχυρός Δήμος" του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παλουκίδη. Μετά την οριστική κατάθεση των ονομάτων και την συμμετοχή στην αντίστοιχη πλατφόρμα τουΥπουργείου Εσωτερικών, ο Κώστας Παλουκίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

Έγινε ένα μικρό θαύμα! Ο συνδυασμός μας "Ισχυρός Δήμος – Κώστας Παλουκίδης" κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών στις 31/08/2023 και αυτό είναι το πρώτο βήμα για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμος μας. Μέσα σε μόλις 18 ημέρες καταφέραμε να εμπνεύσουμε 125 άξιους συνδημότες μας. Άνθρωποι οι όποιοι άμεσα συστρατεύτηκαν στον αγώνα μας, με ανιδιοτέλεια και συντάχθηκαν στο πλευρό μας για να εκφραστεί η πραγματική βούληση των δημοτών μας.

Όλοι μαζί θα κάνουμε πράξη την αλλαγή στον Δήμο Βέροιας, η οποία θα τον βγάλει από την στασιμότητα που του έχουν επιβάλει και θα δώσει επιτέλους την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν διάθεση για πρόσφορα στον τόπο μας, να ασχοληθούν με τα κοινά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά για την μεγάλη Νίκη!!!

Για τον "Ισχυρό Δήμο"
Κώστας Παλουκίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Βέροιας