Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 06:08

Δήλωση υποψηφιότητας και βιογραφικό της Εύας Λιλιοπούλου, υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Κου Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας Κου Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού « Αλληλεγγύη», ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας.

Η απόφαση μου, λήφθηκε με βάση όχι μόνο το Έργο που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια αλλά και το Όραμα και το Σχέδιο, που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια, από το συνδυασμό «Αλληλεγγύη».

Η Ημαθία είναι ο τόπος που μεγάλωσα, ζώ και εργάζομαι. Ένας τόπος που αγαπώ, ένας τόπος με μαγευτική φύση και πολιτιστικό πλούτο, ένας τόπος με Αξία.

Είμαι υπέρμαχος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ειδικότερα της ενίσχυσης των Κοινωνικών δομών («Κέντρα Κοινότητας», «Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας», «Κοινωνικά Παντοπωλεία» και «Κοινωνικά Φαρμακεία»). «Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων») γράφει ο Αριστοτέλης.

Είμαι υπέρμαχος της Προστασίας του Περιβάλλοντος (Ανανεώσιμες πηγές ενάργειας (με σεβασμό στο Περιβάλλον),προστασία των υδάτινων πόρων, ενεργειακή αναβάθμιση των Δημόσιων κτηρίων, δημιουργία «Πράσινων Σημείων»).

Πιστεύω στη δυνατότητα Ανάπτυξης (Αγροτικής, Τουριστικής, Επιχειρηματικής και γενικότερα Οικονομικής), που έχει η Ημαθία και πάντα έχω οδηγό στη ζωή μου, τα λόγια του Μεγάλου Αλέξανδρου «Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει».

Πρόθεση μου είναι να προσφέρω στους τομείς που γνωρίζω και αγαπώ και να αναδείξω μαζί σας, όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και να συμβάλω στην επίλυση τους.

Θα πορευτώ στα Κοινά με οδηγό τα λόγια του Αποστόλου Παύλου «Άρα ούν ως καιρόν έχομεν, εργαζώμεθα το αγαθόν προς πάντας» Δηλ. «Όποτε έχουμε την ευκαιρία, να προσπαθούμε να κάνουμε καλό σε όλους» (Επιστολή προς Γαλάτας).

Μαζί αναδεικνύουμε προβλήματα, δυνατότητες και προοπτικές. Μαζί υλοποιούμε λύσεις και αξιοποιούμε Εθνικούς και Κοινοτικούς Πόρους.

Μαζί Δυναμώνουμε την Μακεδονία. Μαζί Δυναμώνουμε την Ημαθία.

Αν εκτιμάτε πως μπορώ να σας εκπροσωπήσω, θα ήθελα τη στήριξή σας στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου 2023.

Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους υποψήφιους.

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μακροχώρι. Γονείς μου είναι ο Θωμάς και η Ειρήνη Λιλιοπούλου. Σπούδασα Λογιστική και Οργάνωση Επιχειρήσεων στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (νυν «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος»).

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά από το 2003, ως Λογίστρια-Φοροτεχνικός Α’ τάξεως και Σύμβουλος Επιχειρήσεων και σήμερα διατηρώ γραφεία στη Βέροια και στο Μακροχώρι.

Εξειδικεύομαι σε θέματα Φορολογίας και οργάνωσης των Αγροτικών εκμεταλλεύσεων και των Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Είμαι συγγραφέας του βιβλίου «Αγρότες: Φορολογία / Ασφάλιση /myDATA» και αρθρογραφώ σε ιστοσελίδες και έντυπα, για τα λογιστικά και φορολογικά θέματα των Αγροτών.

Είμαι αντιπρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ημαθίας και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. (Πανελλήνιο δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο των Φοροτεχνικών – Λογιστών).

Συμμετέχω στο «Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας» και είμαι μέλος της επιτροπής των Δημοσίων Σχέσεων και εκδηλώσεων.

Είμαι ενεργή υποστηρικτής των «Παιδιών της Άνοιξης» και μέλος του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων.

Επικοινωνία

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ. : 2331 044420 και 697 437 0618

f/b: https://www.facebook.com/liliopouloueya

Εύα (Ευδοξία) Λιλιοπούλου - Υποψήφια Περιφερειακή
Σύμβουλος Ημαθίας, στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου
Τζιτζικώστα του συνδυασμού « Αλληλεγγύη»