Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 13:21

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Κυνοκομείο του Δήμου Βέροιας

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιαςαποτελούμενο από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιαςκ. Χατζησάββα Παναγιώτη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μελιόπουλο Γιώργο, και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο κ. Κοκοζίδου Άννα επισκέφθηκε το Κυνοκομείο του Δήμου Βέροιας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τη διευθύντρια της Υπηρεσίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Και από αυτήν την επίσκεψη-περιοδεία επαναβεβαιώθηκε ότι η διαρκής υποχρηματοδότηση κι η έλλειψη του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού, που οφείλονται στις συνεχόμενες αντιλαϊκές πολιτικές όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων, έχουν ως αποτέλεσμα να διαιωνίζεται μια απαράδεκτη κατάσταση σχετικά με τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού. Ταυτόχρονα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζόμενων του Κυνοκομείου οι συνθήκες φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων είναι και αυτές απαράδεκτες.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας ζητούμε την επαρκή χρηματοδότηση και την άμεση στελέχωση του Κυνοκομείου και όλων των Υπηρεσιών του Δήμου με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό.

Καλούμε τον λαό και τους εργαζόμενους στον Δήμο να παλέψουν οργανωμένα και να αγωνιστούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Καλούμε, επίσης, όλους τους δημότες να καταδικάσουν με την ψήφο τους την πολιτική της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης, που υπηρετεί η δημοτική αρχή του κ. Βοργιαζίδη και της κ. Μπατσαρά καθώς και οι υπόλοιποι συνδυασμοί όλων των αστικών κομμάτων και να στηρίξουν στην κάλπη με την ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ