Τρίτη, Μαϊος 14, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 10:46

Αριστείδης (Άρης) Ορφανίδης: Ακούμε τη φωνή των δημοτών, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους.

Η γνώμη των δημοτών έχει μεγάλη αξία για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αριστείδη (Άρη) Ορφανίδη και την παράταξη ‘Δράση με Γνώση’.

“Ακούμε τη φωνή σας σημαίνει αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και εμπνεόμαστε από τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Τι δε σας αρέσει στην πόλη μας και στα χωριά μας; Τι σας ενοχλεί και τι θα θέλατε να αλλάξει ή να βελτιωθεί και πώς;” σημειώνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, απευθύνοντας θερμή προσωπική παράκληση προς τους συνδημότες να καταγράψουν παράπονα, αιτήματα και προτάσεις για τον δήμο.

“Βασιζόμαστε στη συνεργασία με τους δημότες, διότι για να δράσουμε πρέπει να γνωρίζουμε και για να γνωρίζουμε είναι απαραίτητη η γνώμη των δημοτών και η διαβούλευση μαζί τους. Θέλουμε έναν Δήμο που συν-διαμορφώνεται με τους δημότες για τους δημότες.Ο Δήμος Βέροιας έχει μπει στον χάρτη των έξυπνων πόλεων και ο ψηφιακός μετασχηματισμός για την άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών συνεχίζεται και με το ηλεκτρονικό κυτίο παραπόνων, αιτημάτων και προτάσεων, ως μια δυνατότητα που υπάρχει ήδη χάρη στη νυν δημοτική αρχή και πρέπει να αξιοποιηθεί βασικά από τους δημότες» τονίζει ο Αριστείδης Ορφανίδης.

Συμπληρώστε στη φόρμα που ακολουθεί παράπονα, αιτήματα και προτάσεις για τον Δήμο Βεροιας για να γίνω κοινωνός τους, ώστε, σε περίπτωση εκλογής μου, να βοηθήσω ενεργά στην επίλυση και υλοποίησή τους.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVZtOtOnTO_Bv65GY_IvtJJqDl_n0bx_ZXd9XciPytUPQbhQ/viewform?fbclid=IwAR1GsosBBl65x9FLKb1c-m8vTNC75Z-Xn92zSCXTnbIxjb-6LBYBivbZJiM

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

https://www.facebook.com/AristeidisOrfanidis

https://www.facebook.com/arismethexis

https://www.linkedin.com/in/arisorfanidis/

https://www.instagram.com/arismethexis/?hl=el

https://www.tiktok.com/@arismethexis

https://join.skype.com/invite/cNhkDy9KJwVn

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ 6936409883 (whatsapp,viber,telegram)