Τρίτη, Μαϊος 14, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 21:48

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία με την Στέλλα Αραμπατζή

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση η οποία προβλέπεται μέχρι τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σήμερα ξεκαθάρισε και το δεύτερο όνομα της γυναίκας που συμπληρώνει την «εξάδα» των υποψηφίων βουλευτών για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Πρόκειται για την μικροβιολόγο από τη Νάουσα Στέλλα Αραμπατζή η οποία προτιμήθηκε από την Τζωρτζίνα Αθανασίου, επίσης από τη Νάουσα. Μάλιστα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιλογή της, καθώς από τα κεντρικά του κόμματος της ζητήθηκαν οι σχετικοί κωδικοί που επικυρώνουν την διαδικασία υποψηφιότητας.

Η Στέλλα Αραμπατζή, σύζυγος του πρώην Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, και νυν του Νομού Κιλκίς, Νίκου Παλαμούτη, έχει έντονη δράση στα κοινά καθώς στην αυτοδιοίκηση είναι πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας, πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάουσας και εκπρόσωπος του Δήμου Νάουσας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, ενώ συμμετέχει και σε συλλόγους της πόλης.

Έτσι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας πήρε την τελική του μορφή η οποία είναι:

Αραμπατζή Στέλλα

Βεσυρόπουλος Απόστολος

Γουλτίδης Γεώργιος

Μπαρτζώκας Αναστάσιος

Τουπεκτσή Μαγδαληνή (Λίνα)

Τσαβδαρίδης Λάζαρος