Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 08:59

Βασ. Κωνσταντινόπουλος: Ευχαριστώ για την θερμή συμπαράσταση και υποστήριξη προς την υποψηφιότητα μου

Από το μέλος Νομαρχιακής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Υπεύθυνο Θεματικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλη Κωνσνταντινόπουλο, έγινε η παρακάτω δήλωση: 

Το Σάββατο το βράδυ ανακοινώθηκαν και επίσημα οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. του Νομού Ημαθίας. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιους καλή δύναμη και καλή επιτυχία !!!

Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολυάριθμους συντρόφους και συντρόφισσες και τους ακόμη περισσότερους φίλους και φίλες από όλους τους χώρους και από όλο τον Νομό για την εξαιρετικά θερμή συμπαράσταση και υποστήριξη προς την υποψηφιότητα μου το τελευταίο διάστημα.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας αλλά πρόοδος ή συντήρηση. Προοδευτική διακυβέρνηση με Δικαιοσύνη για όλους ή μια συντηρητική κυβέρνηση της ακρίβειας, των απευθείας αναθέσεων, των πλειστηριασμών και των Πάτσηδων !!!

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι πρέπει όλοι ομοθυμαδόν να αγωνιστούμε για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της  μεταπολίτευσης!!!

Η νέα αλλαγή Έρχεται !!!