Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 20:58

Επίσημο: "Η Βέροια μπροστά" με τον Φώτη Κουτσουπιά!!!

Την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Βέροιας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γνωστοποίησε και επίσημα ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Κουτσουπιάς. Όπως προαναφέραμε σε πρόσφατο δημοσίευμά μας, ο Φώτης Κουτσουπιάς δέχθηκε πιέσεις από απλούς πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τεθεί επικεφαλής ενός συνδυασμού για να διεκδικήσει την δημοτική αρχή της Βέροιας. Όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανακοίνωση, ο συνδυασμός του φέρει το όνομα "Η Βέροια μπροστά"

Δημοσιοποιείται επίσημα πλέον η δημιουργία μιας νέας παράταξης με την ονομασία "Η Βέροια μπροστά". Έχει στόχο τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Βέροιας, εκπροσωπεί ήδη μεγάλο μέρος των πολιτών και φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει  την πλειοψηφία, πριν και μετά τις εκλογές. 

Η εκπροσώπηση αυτή θα γίνει μέσω των υποψήφιων δημοτικών μας συμβούλων, των οποίων τα ονόματα  σταδιακά θα ανακοινώνονται.

Προχωράμε σ' αυτή την υποψηφιότητα απαλλαγμένοι από κάθε λογής παρωχημένες πρακτικές και ιδεοληψίες του παρελθόντος. " Η Βέροια μπροστά"  θέλει να οδηγήσει στην επόμενη μέρα την πόλη με διάθεση για ανανέωση, με οργάνωση και προγραμματισμό.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ήδη ξεκινήσαμε, να ακούσουμε και να συνομιλήσουμε με κάθε μέλος της τοπικής  κοινωνίας από την πόλη και τα χωριά μας. Θα συνεχίσουμε τις προσωπικές συναντήσεις με κάθε δημότη που προβληματίζεται από τις υπάρχουσες συνθήκες και επιλογές στο Δήμο μας.

Το προσεχές διάστημα θα αναρτηθεί ηλεκτρονικά η επιστημονική επιτροπή και το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης. Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι υπάρχει πληθώρα συμπολιτών που μοιράζεται την ελπίδα για αλλαγή, με εξαιρετικές προτάσεις. Κοινό όραμα είναι μία ικανή Δημοτική Αρχή που θα ανεβάσει τη Βέροια σε κάθε επίπεδο, αφού πρώτιστα ασχοληθεί με την επίλυση προβλημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Σας ευχαριστώ,

Φώτης Δ. Κουτσουπιάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας