Παρασκευή, Ιούνιος 21, 2024
Follow Us
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 21:07

“Find my device” – Ανανεώνεται η εφαρμογή και βοηθά τους χρήστες Android…

Η Google υιοθέτησε το Material You ως επίσημη γλώσσα σχεδιασμού το 2021, ωστόσο δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα όλες οι εγγενείς εφαρμογές της. Τώρα, ανανεώνεται η εφαρμογή “Find my Device” που βοηθά τους χρήστες Android να παρακολουθούν την τοποθεσία των συνδεδεμένων συσκευών τους.

Με την ενημέρωση η εφαρμογή γίνεται πιο μοντέρνα. Στα screenshot, οι δύο πρώτες εικόνες δείχνουν τον πολύ ξεπερασμένο σχεδιασμό που χρησιμοποιεί η εφαρμογή από τότε που κυκλοφόρησε. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 2.5.001 τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα.

- Όταν ανοίγετε την εφαρμογή για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση, θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις συμβατές συσκευές που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Εκεί επιλέγετε τις συσκευές που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Όπως συμβαίνει συνήθως με οποιαδήποτε από τις εφαρμογές ή τις λειτουργίες της Google, οι ενημερώσεις γίνονται σταδιακά και δεν τις λαμβάνουν όλοι ταυτόχρονα. Μπορείτε να ελέγξετε εάν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε εσάς μέσω του Google Play Store.

www.Wifinews.gr