Παρασκευή, Ιούνιος 21, 2024
Follow Us
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 15:15

Voucher Ανέργων με επίδομα 1.000€. Έναρξη δηλώσεων τμημάτων.

Voucher Ανέργων με επίδομα 1.000€. Έναρξη δηλώσεων τμημάτων.

Η δράση αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών και πράσινων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Το μητρώο ωφελούμενων από την Α’ φάση αιτήσεων περιλαμβάνει 76.697 ωφελούμενους, που πληρούν τα βασικά κριτήρια, όπως ορίζονται στην πρόσκληση.

Από την Παρασκευή 23/09 έχει ανοίξει η πλατφόρμα και οι ωφελούμενοι μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, από τη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό επίπεδο (απόφοιτος υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κ.λπ.), καθώς και με τα λοιπά ακαδημαϊκά προσόντα που έχουν δηλώσει.

Το ΚΔΒΜ EasyEducationέχει ήδη 15 ολοκληρωμένα τμήματα για άμεση έναρξη και παράλληλα οι δηλώσεις προγραμμάτων συνεχίζονται για άμεση έναρξη επιπλέον τμημάτων.

Η Easy Education, που βρίσκεται στο χώρο των voucherαπό το 2013, παρέχειτους παρακάτω τίτλους προς επιλογήώστε να λάβετε τα 1.000€:

1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΕΜΠΟΡΙΟ(E-COMMERCE)

3. ONLINE BRANDING &ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

4. ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

5. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (LOGISTICS)

6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ

7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SMART BUILDING

8. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

9. ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

10. ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

11. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ &ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (PROJECT MANAGEMENT)

12. ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (BIG DATA)

13.ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ (CONTENT AND LANGUAGE INTEGRATED LEARNING – CLIL)

Περάστε από την δομή μας ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 5 στην Βέροια για να δηλώσουμε το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμείτε και να ξεκινήσουμε άμεσα ώστε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να λάβετε το επίδομα των 1.000€.

Μέσα στα προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι και οι «Βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ». Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήσετε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ αναγνωρισμένο από Ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ να λάβετε και το εκπαιδευτικό επίδομα των 1.000€..!!

Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης που αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών και πράσινων γνώσεων και δεξιοτήτων, συνολικής διάρκειας έως 200 ωρών, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε διάστημα τριών μηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν την κατάρτιση, υποχρεούνται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και θα συμμετάσχει επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, δικαιούται να λάβει το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος, που ανέρχεται σε έως 1000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει και Β’ φάση της δράσης, και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ΕΔΩ.

Επίλεξε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education για την υλοποίηση της κατάρτισης σου έγκαιρα και έγκυρα. Αποτελεί την πληρέστερη επιλογή!

14 Χρόνια Easy Education.

Οι πιο συμφέρουσες λύσεις στην ποιοτική εκπαίδευση. 

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες & διευκρινήσεις για τα παρεχόμενα προγράμματα;

Τα στελέχη του ΚΔΒΜ Easy Education βρίσκονται στη διάθεση σου για να σε κατευθύνουν στην αποτελεσματικότερη λύση.

Επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα 2331070102, 2331022004, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Πληροφορίες:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Κεντρικής 5 &Εληάς 1, 1ος όροφος, Βέροια.

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!