Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 22:24

Ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα τώρα και στη Βέροια! Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο.

Από τη φετινή χρονιά πλέον οι μαθητές της Βέροιας θα έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς.

Επικεφαλής της Διεύθυνσης Σπουδών του Φροντιστηρίου είναι ο κ. Νίκος Μουρτζίλας, πληροφορικός, με σημαντική διαδρομή στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών, πλαισιούμενος από μία πλειάδα συνεργατών καθηγητών της πόλης με πολύχρονη εμπειρία στη φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Δεν αναφερόμαστε, όμως, σε ένα απλό φροντιστήριο, με τη στενή έννοια του όρου που όλοι γνωρίζουμε, αλλά σε έναν Εκπαιδευτικό Πολυχώρο, που στις υπηρεσίες του περιλαμβάνονται Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρο Μελέτης Δημοτικού, Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο βρίσκονται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 23, στο Κέντρο της Βέροιας, σε έναν χώρο που σχεδιάστηκε και μελετήθηκε με στόχο η μάθηση να αποτελέσει μοναδική εμπειρία για τα παιδιά μας, να ενθαρρύνει τα ταλέντα τους και να αναδείξει τις δεξιότητές τους.