Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 21:05

Νέο πρόγραμμα εργαζομένων πάνω στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα εργαζομένων αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις «ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 80 ώρες κατάρτιση σε ψηφιακές & "πράσινες δεξιότητεs" υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασία

 Εκπαιδευτικό Επίδομα έως400€

 Πιστοποίηση φυσικών προσώπων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 ή μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων για ψηφιακές δεξιότητες

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

 Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

 Ηλικία άνω των 18 ετών

 Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Για να κάνετε την αίτηση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ

Η EasyEducation, που βρίσκεται στο χώρο των voucher από το 2013, θα υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων διάρκειας 80 ωρών, ώστε οι ωφελούμενοι εργαζόμενοι να λάβουν τα μέγιστα οφέλη τόσο εκπαιδευτικά όσο και οικονομικά (λήψη του μέγιστου δυνατού ποσού, 400€).

Επίλεξε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EasyEducationγια την υλοποίηση της κατάρτισης σου έγκαιρα και έγκυρα και λάβε τις υπηρεσίες που σου αξίζουν. Αποτελεί την πληρέστερη επιλογή!

Τα στελέχη του ΚΔΒΜ EasyEducation βρίσκονται στη διάθεση σου για να σε κατευθύνουν στην αποτελεσματικότερη λύση.

Επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα 2331070102 & 2331022004, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..