Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 09:57

Stand by οι εκδηλώσεις στην Πατρίδα Βέροιας. Ποιοι καλλιτέχνες θα έρθουν…

Την τελική απόφαση έγκρισης για τις λαϊκές υπαίθριες εκδηλώσεις, όπως είναι τα πανηγύρια, περιμένει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς, ώστε να διοργανώσει και φέτος τις επί σειρά ετών πετυχημένες του εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρόγραμμα και οι συμφωνίες με τα καλλιτεχνικά σχήματα έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η άδεια για να πατηθεί το …κουμπί της ενεργοποίησης.

Για μία ακόμη χρονιά ο «Ευστάθιος Χωραφάς» έκανε επιλογές σημαντικών καλλιτεχνών, όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Νίκος Ζωϊδάκης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Κώστας Αγέρης, τοπικοί μουσικοί καλλιτέχνες και φυσικά η θεατρική ποντιακή παράσταση «Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’», με την συμμετοχή της βεροιώτισσας ηθοποιού Μάγδας Πένσου και την ερμηνεία τραγουδιού από τον βεροιώτη Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη.   

Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις και επίσημη γνωστοποίηση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στο γήπεδο της Πατρίδας, από 21 έως 26 Ιουλίου, αφού δοθεί η σχετική άδεια λόγω των περιοριστικών μέτρων από τον κορωνοϊό.