Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 07:50

Η Χριστίνα-Νικολέτα Καραγιάννη νέα Διευθύντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Βέροιας

Μετά από την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του Διευθυντή Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Βέροιας κ.Ηλία Καλαϊτσίδη την παραμονή πρωτοχρονιάς (31/12/2021), ορίστηκε όπως προβλέπεται ο αντικαταστάτης ή η εν προκειμένω, αντικαταστάτριά του.

Πρόκειται για την αδιαμφισβήτητων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων νέα Διευθύντρια κα Χριστίνα-Νικολέτα Καραγιάννη.

Σύμφωνα με το Beviral.gr και ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας, η μέχρι πρότινος Προϊσταμένη Οικονομικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας κόρη του Χρήστου Καραγιάννη και της Ουρανίας Λέτσιου-Καραγιάννη, γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1979 και κατοικεί στη Βέροια. Έχει έναν αδερφό τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραγιάννη, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Παπαευθυμίου και μητέρα τριών(3) παιδιών.

Το 2001 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. Πτυχιούχος τριών(3) ξένων γλωσσών (Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική)

Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Βέροιας από το 2004 έως και το διορισμό της στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας το 2009.

Από το 2012 υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.