Από «Τα Παιδιά της Άνοιξης» έγιναν γνωστά τα εξής:
Η κατασκηνωτική περίοδος για φέτος ολοκληρώθηκε, αφήνοντάς μας γεμάτους εικόνες, συναισθήματα και πολύτιμες στιγμές. Δύο ξεχωριστές περίοδοι, σε δύο διαφορετικές –αλλά εξίσου όμορφες– κατασκηνώσεις, έδωσαν στους ωφελούμενούς μας την ευκαιρία να ζήσουν εμπειρίες χαράς, ανεμελιάς και ουσιαστικής συμμετοχής.
Μέσα από τις δραστηριότητες, τη συνύπαρξη και την καθημερινή αλληλεπίδραση, χτίστηκαν σχέσεις, ενισχύθηκε η αυτονομία και δημιουργήθηκαν αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν για καιρό. Κάθε χαμόγελο, κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα προόδου, είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της αξίας αυτής της εμπειρίας.
Παρότι και φέτος δεν έλειψαν οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις της οργάνωσης, με κοινό στόχο και προτεραιότητα τη χαρά και την ουσιαστική εμπειρία των κατασκηνωτών μας, καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα που μας γεμίζει ικανοποίηση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους ανθρώπους των κατασκηνώσεων, που μας υποδέχτηκαν με φροντίδα, επαγγελματισμό και ζεστασιά, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημιουργία ενός ασφαλούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος.
Ξεχωριστή αναφορά, όμως, οφείλουμε στους συνοδούς των κατασκηνωτών μας. Η παρουσία τους και η ακούραστη συνεισφορά τους είναι πραγματικά το Α και το Ω για την οργάνωση και την επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας. Με υπομονή, ευαισθησία και βαθιά αίσθηση ευθύνης, στάθηκαν δίπλα σε κάθε ανάγκη, σε κάθε στιγμή, κάνοντας πράξη την έννοια της υποστήριξης.
Με την ολοκλήρωση και της φετινής κατασκηνωτικής εμπειρίας, κρατάμε όλα όσα ζήσαμε και ήδη ανυπομονούμε για όσα θα έρθουν. Γιατί κάθε καλοκαίρι και κάθε κατασκήνωση δεν είναι απλώς μια δράση…είναι μια κοινή διαδρομή γεμάτη ζωή!

