Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 14:24

5.000 ευρώ παρέδωσε η Μητρόπολη Βέροιας στο Γηροκομείο

 Τα  Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, στις 21 Ιανουαρίου 2024 , πραγματοποίησαν την κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2024 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βέροιας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του Covid, χωρίς την παρουσία κόσμου, για την ασφάλεια των Ηλικιωμένων Τροφίμων του Γηροκομείου Βέροιας.

Την κοπή της βασιλόπιτας, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας αλλά και  Επίτιμος Πρόεδρος και Πνευματικός Πατέρας του Γηροκομείου Βέροιας κ.κ.Παντελεήμων, ο οποίος παρέδωσε στην Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ.Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου, φάκελο με το σεβαστό ποσό των 5.000 Ευρώ, προϊόν του Δίσκου της Αγάπης των Χριστουγέννων, που περιήχθη εις τους Ιερούς Ναούς της πόλης μας. 

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. ``Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας``, οι Τρόφιμοι , η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Γηροκομείου Βέροιας, ευχαριστούν θερμά από καρδιάς τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας κ.κ.Παντελεήμων, που ήταν και είναι πάντοτε ηθικός και υλικός συμπαραστάτης του Γηροκομείου μας, όσο και όλους  που με την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους, βοηθούν και στηρίζουν το Γηροκομείο της πόλης μας όπως τόνισαν κατά την ομιλία τους τόσο η Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ.Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου όσο και η Πρόεδρος της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ κ.Μαρία Κάτσιου.

Επίσης ευχαριστούν θερμά το Αρτοποιείο κ.Κόγια , για την ευγενική προσφορά βασιλόπιτας  καθώς και 

-Το Ζαχαροπλαστείο ΕΛΙΖΕ  κ.Κων/νου Φλώρου , για την ευγενική προσφορά τσουρεκάκια , την ημέρα της εκδηλωσης.

-Το Ζαχαροπλαστείο ΦΙΝΟ, για την ευγενική προσφορά γλυκισμάτων στους Τροφίμους και τους Εργαζομένους του Γηροκομείου Βέροιας.

-Τα Μέλη του Δ.Σ. Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων για τον εμπλουτισμό του μπουφέ την ημέρα της κοπής της βασιλόπιτας.

Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας