Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 15:37

Ευχαριστήριο για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί διεξήχθη με επιτυχία από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στο κατάστημα επί της οδού Ιπποκράτους 9.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά το κοινό της πόλης μας που για ακόμη μια φορά στήριξε την προσπάθειά μας, όλες τις εθελόντριες του Συλλόγου μας για τις δημιουργίες που διέθεσαν και τα τοπικά ΜΜΕ που μας στήριξαν με τις δημοσιεύσεις τους.

Αναλυτικά ευχαριστούμε:

  1. Τις εθελόντριες Ανθούσα Τσακηρίδου, Φωτεινή Στεργιοπούλου, Έλλη Πανταζή, Δήμητρα Τσερκέζη, Βαρβάρα Ζουμπόδη που στήριξαν την λειτουργία του.

  2. Τις κυρίες Βίκυ Τριάμπελα, Στέλλα Μόκκα και Παναγιώτα Καλαντερίδου που έστειλαν τα έργα τους από μακριά.

  3. Τα μέλη του ομίλου Inner Wheel Ημαθίας, την πρόεδροτου ομίλου Ελένη Μπαλτζή και ιδιαίτερα την κυρία Βιβή Ιατροπούλου που διέθεσαν τις δημιουργίες τους.

  4. Τις κυρίες Νίκη Ιεροπούλου, Μαρία Πασβαντίδου, Καίτη Χατζοπούλου, Ρεβέκκα Γεώργου, Μαρία Λευκοπούλου, Κική Καστούδη, Βέτα Καγγελίδου, Άννα Κοκοζίδου, Αντιγόνη και Ευτέρπη Χαραλαμπίδου, Κατερίνα Μελιοπούλου, Ανθή Καλαφάτη, Υβόννη Πεντεφούντα, Ειρήνη Κουτσαντά, Κατερίνα Γιαννακοβίτου, Λίτα Βακάλη, Καρσανίδου Σοφία για τις δημιουργίες τους.

  5. Την κυρία Γιάννα Πιλιτσίδου και το «Το πρόβατο στο Μπάνιο» που στήριξε το bazaar με το εργαστήριο Felting δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο στολίδι.

  6. Τις κυρίες Λίνα Τουπεκτσή και Μάρα Κοκκίνου αλλά και το κατάστημα ρούχων BIN για την διάθεση κοσμημάτων

  7. Τον Πρόεδρο του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κύριο Αθανάσιο Δέλλα, την Διευθύντρια κυρία Αθανασία Γιαμουστάρη, την προϊσταμένη του Ζ’ Τμήματος Σοφία Παναγιωτίδου και ιδιαίτερα το Τμήμα Εργοθεραπείας του ΚΑΠΗ Βέροιας, τα μέλη του και την υπεύθυνη του κυρία Άννα Τσίτση για την διάθεση των έργων τους.

  8. Το Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων Βέροιας για την διάθεση Χριστουγεννιάτικων στεφανιών.

  9. Την κυρία Άννα Ματσκάνη για την σχεδίαση της αφίσας του bazaar.

  10. Την κυρία Μαρία Εφραιμίδου για την διάθεση συσκευασιών ελληνικού καφέ. 

  11. Τον κύριο Κώστα Γραμματικό για την διάθεση έργων του.

  12. Τους μαθητές της Α΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίου και ιδιαίτερα την δασκάλα τους κυρία ΜαρίαΤσαφαρίδου για την διάθεση ημερολόγιων.   

  13. Τους φούρνους Σαλαπασίδη στη Βέροια και Θανασούλη στην Νάουσα για την διάθεση κουραμπιέδων και μελομακάρονων.

  14. Την κυρία Ζαμπέτα Στεργιοπούλου για την διάθεση προϊόντων του καταστήματος ΑΜΠΑΛΑΖ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.