Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 14:50

Ξεκίνησε εντυπωσιακά η 10η Εμποροπανήγυρη Κοπανού Νάουσας

Παρουσία πλήθους κόσμου, πωλητών και πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος, ξεκίνησε η 10η Εμποροπανήγυρη Κοπανού Νάουσας, το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της τοπικής κοινότητας.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν από πλευράς επισήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας, κα Άννα Ασλανίδου, κα Άννα Βασιλειάδου, κα Βίκυ Δανιηλίδου, κ. Στέλιος Δάγγας, κ. Θεόδωρος Δολδούρης, κα Ία Χατζηιωαννίδου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοπανού κ. Βασίλης Χαβιαρόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νάουσας τόνισε τα εξής : «Αυτόν τον θεσμό τον ξεκινήσαμε μαζί με τον Χρήστο Στογιάννη πριν από 10 χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίστηκε  και που σήμερα κάνουμε ένα ακόμη πιο δυνατό ξεκίνημα, για να καθιερωθεί  στη συνείδηση των ανθρώπων του Δήμου μας και όχι μόνο, ως μια Εμποροπανήγυρη η οποία θα αποτελεί θεσμό όχι μόνο για τους επαγγελματίες  αλλά και για τους δημότες. Θέλω να ευχαριστήσω την Άννα Βασιλειάδου, τον Χρήστο Στογιάννη, τον Βασίλη Χαβιαρόπουλο, τον Τάσο Κωστόπουλο, οι οποίοι δουλέψανε όλοι νυχθημερόν  για να βγει όλο αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, μετά τον αγιασμό ο κόσμος διασκέδασε με μια βραδιά ελληνικής μουσικής με τους Χρήστο Λένο (μπουζούκι-φωνή), Μάκη Σιταρίδη (κιθάρα-φωνή), Φαίη Σιαμίδου (φωνή), Παναγιώτη Καλλιωτάκη (πλήκτρα), Κωνσταντίνο Κοντοκοτσάκο (τύμπανα).

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20.30,σειρά έχουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Νάουσας σε μια Λαογραφική βραδιά με τη συμμετοχή του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Αράπιτσα",  του  "Πυρσού" Νάουσας, της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Επισκοπής, της "Αγίας Μαύρας" Μονοσπίτων, του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας και της Ευξείνου Λέσχης Μαρίνας "Η Ρωμανία".

Η Εμποροπανήγυρη Κοπανού Νάουσας θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία του Κοπανού και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη για το σπίτι κ.ά., σε δεκάδες μικρά καταστήματα που συμμετέχουν, σε όλη τη διάρκεια του πανηγυριού.