Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 13:47

Επίσκεψη εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στο Φεστιβάλ Τουλίπας στο Πιτέστι της Ρουμανίας

Στην πόλη Πιτέστι της Ρουμανίας, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο τη μεγάλη Γιορτή Τουλίπας (Simfonia Lalelelor), βρέθηκε το διάστημα από τις 19 έως τις 22 Απριλίου 2024, ο εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας, δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, κ. Γεώργιος Τσιλογιάννης.

Η επίσκεψη του κ. Τσιλογιάννη στην Ρουμανία πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Πιτέστι κ. CristianGentea προς τον ομόλογό του κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη για την 47η Γιορτή Τουλίπας, στο πλαίσιο των σχέσεων που αναπτύσσονται μεταξύ των δύο Δήμων. 

Ο δημοτικός σύμβουλος έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Πιτέστι, στο πλαίσιο των επαφών του δεύτερου με επίσημους αντιπροσώπους των προσκεκλημένων κρατών και με τον εκπρόσωπο του Δήμου Βέροιας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τσιλογιάννης είχε την ευκαιρία να απευθύνει επίσημη πρόσκληση στον κ. Cristian Gentea για μελλοντική επίσκεψή του στην Βέροια, ενώ παρακολούθησε τη σειρά των προγραμματισμένων εκδηλώσεων σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της Ρουμάνικης πόλης.