Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 20:05

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 κι  ώρα 19:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω δέκα τρία θέματα:

- Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023 (Κάλυψη δαπάνης για αποδοχές προσληφθέντος προσωπικού προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων του ΟΑΕΔ, ηλικίας 55-67 ετών – αποδοχή επιχορηγήσεων που θα διατεθούν από τον ΟΑΕΔ για την κάλυψη του προγράμματος σε ποσοστό 75% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους).

  1. - Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023.

  2. - Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο Υπουργείο Εσωτερικών για εξαίρεση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΕΦΑΚΠΠ Δήμου Σκύδρας από τις διατάξεις των άρθρων 27-30 του Ν. 5056/2023 (Α’ 163) και διατήρησης του ως Ν.Π.Δ.Δ.

  3. - Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο Υπουργείο Εσωτερικών για εξαίρεση της ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ με την επωνυμία ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ Δήμου Σκύδρας από τις διατάξεις των άρθρων 27-30 του Ν. 5056/2023 (Α’ 163) και διατήρησης της  ως Κοινωφελής.

  4. - Έγκριση υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού στον Δήμο Σκύδρας και αποδοχή επιχορήγησης της δαπάνης του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών».

  5. - Έγκριση υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού στον Δήμο Σκύδρας και αποδοχή επιχορήγησης της δαπάνης του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών».

  6. - Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών .

  7. - Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρων στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας λόγω της Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της ΠΕ Πέλλας για την ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ.

  8. - Μεταβολές σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024.

  9. - Έγκριση του 1ΟΥ ΑΠΕ του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑ , ΑΣΠΡΟ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

  10. - Έγκριση συγκρότησης επιτροπής παραλαβής του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Τ.Κ. ΑΣΠΡΟΥ».

  11. - Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού της προμήθειας ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΈΤΟΥΣ 2024.

  12. - Έγκριση ή μη της γνωμοδότησης για την μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «ΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΣΕΒ/ΝΩΝ» στην ΔΕ Σκύδρας, Δήμου Σκύδρας, ΠΕ Πέλλας , της ΠΚΜ.