Η Βέροια ήταν η μεγάλη νικήτρια του σημερινού ντέρμπι με 1-0 επί της Νάουσας και ουσιαστικά κέρδισε το πρωτάθλημα αφού αποσπάστηκε 5 βαθμούς από την δεύτερη Νάουσα.
Ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικά και από τις δύο ομάδες, δίνοντας την εντύπωση πως ...ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Με την πάροδο του χρόνου η Νάουσα απέκτησε υπεροχή αλλά στον χώρο του κέντρου, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Από την πλευρά της η Βέροια πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της και έβγαινε με αντεπιθέσεις, αλλά δεν δημιούργησε κάποια σπουδαία ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ξεκίνησε πιο ζωηρά με τον άμυνα της Νάουσας να κάνει ...νερά. Έτσι έμπαινε πιο εύκολα στην μεγάλη περιοχή και έτσι προήλθε η ανατροπή του Πρασσά και το πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ιωάννου.
Οσο κυλούσε ο χρόνος η Νάουσα τα έπαιξε όλα για όλα, αλλά υπό το βάρος του άγχους δεν δημιούργησε οργανωμένες επιθέσεις.
Στο 79' η Βέροια είχε δοκάρι μετὰ από σουτ του Πρασσά.
Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε:
64' Ιωάννου (πέναλτι) 1-0

