Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 13:57

Η Βέροια αν και καλύτερη έχασε και πάλι στην Κρηστώνη

Ένα ακόμη χαμένο παιχνίδι για τη Βέροια. Αν και καλύτερη του αντιπάλου της στο μεγαλύτερο διάστημα τελικά έχασε στα τελευταία λεπτά με 1-0 στην Κρηστώνη από τον τοπικό ΠΑΟΚ.

Σε έναν πολύ βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο βαρύς και χωρίς τον τραυματία Φασίδη, τον Τζημογιάννη που συμμετείχε στην σχολή προπονητών και απουσίαζε από τρεις προπονησεις και για λόγους τακτικής τον Πανταζέλο η Βέροια 

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους στο 18' όταν μακρινό δυνατό σουτ από φάουλ του Τριφηνόπουλου, απέκρουσε σωτηρία ο τερματοφύλακας Ιωαννιδης.

Η αντίδραση της Βέροιας ήρθε στο 25' όταν απο φάση διαρκείας η μπάλα βρήκε το χέρι του Αϊβάζη και παρά τις διαμαρτυρίες των βεροιτων, ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Δυο λεπτά αργότερα ο Κοτσούκης έκανε σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά για να καταλήξει στον Μπλέτσας ο οποίος σούταρε από το σημείο του πέναλτι σουτ. 

Η υπέροχη της Βέροιας συνεχίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο του ημιχρόνου χάνοντας μια ακόμα καλή ευκαιρία όταν κοντινό σουτ  του Πέλκα έβαλε το πόδι του ο Μαυροκεφαλίδης και έδιωξε σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια πολύ καλή ευκαιρία για την Κρηστώνη, όταν στο 48' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριφηνόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωαννιδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την σκληροτράχηλη άμυνα της Κρηστώνης, για κάτι που δεν βοηθούσε και ο αγωνιστικός χώρος που ήταν κάκιστος με πολλά λιμνάζοντα νερά.

Το γκολ της νίκης για την κατώτερη Κρηστώνη ήρθε στο 86' όταν σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις από ασίστ του Αϊβαζη ο Κυριακίδης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δεξιάς γωνίας του ανήμπορου Ιωαννιδη.

 Στο 85' αποβλήθηκε ο Τζόρνταν με δεύτερη αδικαιολόγητη κάρτα από τον κακό διαιτητή Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Τσακιρόπουλος και Μάτσια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Μαυροκεφαλίδης, Χιμολάρι (46' Τριανταφυλλίδης) Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης,87' Παυλόφ), Τρυφηνόπουλος, Αιβάζης, Σακκαλίδης, Παυλίδης, Χ"Ηλιάδης (79' Παπαδόπουλος), Κυράνας 41' Κυριακίδης), Ρωμανίδης (79' Κυριακίδης).
ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος (88' Τζημογιάννης) Κουτσούκης, Ισαακίδης, Τζόρνταν, Ντόγος, Μπάλλας, Ζε Εσσόνο, Πέλκας (81' Χατζηπάντος), Γιαννόπουλος (88' Φασίδης).