Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 14:55

Ισοπαλία στις καθυστερήσεις για τη Βέροια.

Ένα μικρό βήμα για την διεκδίκηση της παραμονής έκανε η Βέροια μετά τη σημερινή 2-2 με τον ΑΟ Χανιώτη στο γήπεδο της Κασσανδρας. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο  για τη Βέροια που ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας καθώς μόλις στο 2' ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της βεροιώτικης άμυνας και με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.

Μετα την ψυχρολουσία του 1-9, η Βέροια πήρε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή.

Στον ίδιο ρυθμό και χωρίς καμία ευκαιρία και από τις δυο ομάδες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδπυχους να έχουν μια καλή στιγμή όταν στο 49' κεφάλια του Καραμανλή μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας Ιωαννιδης.

Η πρώτη αντίδραση της Βέροιας σημειώθηκε στο 55' όταν σουτ του Ντόγου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Χανιώτη. Όμως η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε το γκολ που έδειξε ότι εδραιώνει τη νίκη. Στο 58' ο Τοπούζης με πλασέ έκανε το 2-0, εκμεταλευόμενος μεγάλο λάθος του Ιωαννίδη.

Ομως η Βέροια απάντησε γρηγορα και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Στο 60' ο Μπλέτσας με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1.

Μετα τη μείωση του σκορ η βεροιώτικη ομάδα έγινε πιο πιεστική στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία για γκολ καθώς στο 80' ο Πάγιος εξαπέλυσε δυνατό σουτ μέρη μπάλα αρχικά να αποκρούεται από τον Ιωαννιδη και μετά από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 87' όταν ο Ντόγος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με τον Ζούρκο να πιάνει κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή με τον τερματοφύλακα του Χανιώτη να αποκρούει σωτηρία.!

Το χρυσό γκολ της ισοφάρισης για τη Βέροια ήρθε στο 94' με διαγώνιο σουτ του Γιαννόπουλου.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Α. Παντζιαράς):Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Αναγνώστης (90’+ Λουφάκης), Κουτσικοβαγγέλης, Αποστολίδης (72’ Αλωπούδης), Λυρτζής (46’ Πότση), Αθανασιάδης (88’ Κουτσιούδης), Πάγιος (90’+ Ζησόπουλος), Τοπούζης, Ράντζα, Καραμανλής.

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Πολλαετίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Ζε Εσόνο (55' Κετόγλου), Γιαννόπουλος, Ισαακίδης, Πανταζέλος, Πέλκας (68’ Χατζηπάντος), Φασίδης (46’ Μπλέτσας), Γανόπουλος (81’ Βασιλακάκης), Ντόγος.