Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 15:09

Νίκη ελπίδας για την Βέροια / 1-0 την Μηχανιώνα

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με την οποία διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες στην διεκδίκηση της παραμονής της πέτυχε σήμερα η Βέροια. Νίκησε εντός έδρας τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με σκορ 1-0.

Η Βέροια ξεκίνησε αρκετά καλά στον αγώνα, με γρήγορους συνδυασμούς, βρίσκοντας χώρους στο μισό του γηπέδου της Μηχανιώνας. Μάλιστα στο 5' είχε ένα επικίνδυνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Μεληκιώτη που κατέληξε άουτ, ενώ στο 18' έφτασε πιο κοντά στο γκολ όταν μετά από σέντρα του Ντόγου ο Μεληκιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έγινε απειλητική στο 34'  με σουτ που έκανε ο Γιαννούσης που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Βάντσης ενώ στην αντεπίθεση ο Ντόγος για την Βέροια έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Μηχανιώνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 53' είχε δοκάρι με κεφαλιά του Βασιλείου ενώ ένα λεπτό αργότερα υπήρξε αντίδραση της Βέροιας με μια καλή ευκαιρία από σουτ του νεαρού Χατζηπάντου.

Όσο κυλούσε ο χρόνος το παιχνίδι γίνονταν πιο καλό με τις ευκαιρίες να διαδέχονταν την άλλη. Στο 58' ο τερματοφύλακας Βάντσης απέκρουσε κοντινό σουτ του Τσιπούρα και στο 59' η Βέροια ήταν αυτή που βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν σουτ του Λαφαρα απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Μηχανιώνας.

Η Βέροια σε μια πανομοιότυπη φάση στο 68', άνοιξε το σκορ. Αντεπίθεση με τον Ντόγο από αριστερά, "έσπασε" την μπάλα στον άξονα και δεξιοτερα όπου ο επερχόμενος Κετόγλου πήρε την μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.