Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 16:07

Τα αμυντικά λάθη έφεραν την ήττα για τη Βέροια από το Αγγελοχώρι

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε σήμερα η Βέροια, αυτήν την φορά με 2-1 από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Στην αναμέτρηση που έγινε στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, η "βασίλισσα" είχε αρκετά αμυντικά λάθη που στην ουσία αυτά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ενώ η Βέροια ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι με πιο ορθολογική ανάπτυξη, μόλις στο 6' ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Μετάι εκμεταλλεύτηκε συρτή σέντρα απο δεξιά και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ, η Βέροια πίεσε για την ισοφάριση και σε δύο λεπτά έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Τζημογιάννη (24') και τακουνάκι του Μιχαηλίδη (26').

Κι όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πάλι πανηγύρισαν. Στο 31' ο Μετάι εκμεταλλευόμενος κενά στην άμυνα της Βέροιας σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη. Όμως η μπάλα κατάληξε και πάλι στην Μετάι που με νέο δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Με την λήξη του ημιχρόνου, στο 44' η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσούκη και το μετέτρεψε σε γκολ ο Ντόγος με εύστοχη εκτέλεση της έσχατης των ποινών με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου 45λέπτου.

Στο β' ημίχρονο οι 30 περίπου φίλοι της Βέροιας περίμεναν καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες της "βασίλισσας", όμως αυτή δεν ήρθε. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με σουτ των Δεληχατζή και Φράγκου.