Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 14:51

Ασφυκτικός κλοιός για τη Βέροια μετά την ήττα από τον Ηρακλή

Ασφυκτικός έγινε ο κλοιός στον λαιμό της Βέροιας μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1απο τον Ηρακλή. Αν και η "βασίλισσα" παρουσιάστηκε βελτιωμένη εκμεταλλευόμενη την μέτρια απόδοση του "Γηραιού", δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη αλλά ούτε και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Βέροια καθώς μόλις στο 5' με γκολ του Άλεξιτς το οποίο αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους ως οφσάιντ.

Παρόλα αυτά η Βέροια προοδευτικά πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στο 26' ο Μπουόλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ξεκίνησε και πάλι πιο ορεξάτη με τον Ηρακλή να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να βγει επικίνδυνα προς την περιοχή της "βασίλισσας".Σε μια από αυτές ο Ηρακλής χρειάστηκε την τύχη καθώς από παίκτες της Βέροιας πέτυχε το 2-1. Συγκεκριμένα στο 61' ο Μανιωλούδης έδιωξε την μπάλα, αλλά αυτή βρήκε την πλάτη του Περδίκη και πήρε πορεία προς την εστία του Βενετικίδη ο οποίος παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να την αποκρούσει και να αποσωβήσει τον γκολ.

Στην συνέχεια η Βέροια έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στο 69' ο Μπουόλι βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παλαβράκη όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Όσο κυλούσε ο χρόνος τα πόδια των παικτών της "βασίλισσας" γίνονταν πιο βαριά, αν και είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Κολλαρά στο 86' που μπλόκαρε ο Παλαβράκης.