Τετάρτη, Μαϊος 08, 2024
Follow Us
Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 15:08

Από το κακό στο χειρότερο η Βέροια που έχασε από τη Νίκη Βόλου

 Ένα βήμα προς τα πίσω έκανε και σήμερα η Βέροια η οποία έχασε στην έδρα της από τη Νίκη Βόλου με 0-2, με δύο γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή της Βασίλη Γαβριηλίδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την κατοχή μέχρι το 20', με τη Βέροια να ισορροπεί στην συνέχεια και να επισκέπτεται πιο τακτικά τα αντίπαλα καρέ.

Έτσι παίχθηκε ένα παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και οι μόνες επικίνδυνες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν τα σουτ του Μπλέτσα και του Στίκα από πλευράς Βέροιας και του Κάσου και Γαβριηλίδη από τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε βελτιωμένη, πίεσε, αλλά η αντίπαλη ομάδα έγινε επικίνδυνη με ολοκληρωμένες αντεπιθέσεις, όπως στο 60' όταν αρχικά ο Κρητικός από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε τέσσερα λεπτά αργότερα (64') ο Γαβριηλίδης γράφοντας το 0-1.

Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων, η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπελεβώνη, το οποίο εκτέλεσε ο Ορφανίδης με την μπάλα να αποκρούεται από το αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

 Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στον ίδιο ρυθμό με τη Βέροια να προσπαθεί με σπασμωδικές ενέργειες να πετύχει ένα γκολ, αλλά με την βολιώτικη ομάδα να είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, όπως στο 84' όταν κοντινό σουτ του Παναγιωτίδη βρήκε το οριζόντιο. Όμως το σκηνικό ολοκληρώθηκε με το 0-2 που πέτυχε στο 88' ο Γαβριηλίδης.