Τετάρτη, Μαϊος 08, 2024
Follow Us
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 20:34

Ο Φίλιππος Βέροιας ολοκλήρωσε μια πετυχημένη χρονιά, αλλά με ήττα!!!

Όπως ξεκίνησε έτσι τελείωσε η σεζόν, με τον Φίλιππο Βέροιας να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Λευκάδας για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα, αφού το παιχνίδι είχε κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η ομάδα μας κυνηγούσε το σκορ και κατάφερε να προηγηθεί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η έλλειψη ρυθμού, όμως, δεν επέτρεψε να διατηρηθεί το προβάδισμα κι έτσι ήρθε η ήττα με 75-66.

Σε μια σεζόν που πρώτος στόχος ήταν η καλή απόδοση και η δημιουργία κορμού για το μέλλον της ομάδας, η παραμονή μας εκτός play-off δεν θεωρείται καν αποτυχία και κρίνοντας από πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια, μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Εξάλλου, γλιτώσαμε ξεκούραστα τις περιπέτειες των play-out και αυτό είναι ένα δείγμα επιτυχίας.

Η δουλειά δεν σταματάει εδώ. Ό,τι έγινε στη φετινή σεζόν αποτελεί ήδη παρελθόν, αλλά είναι ο οδηγός για τη συνέχεια… γιατί μας απέδειξε ότι μπορούμε!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθειά μας και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριζε σε όλη τη μεταβατική χρονιά. Τα καλύτερα έρχονται!

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Αναστασιάδης Β.-Αγραφιώτης Β.

Δεκάλεπτα: 13-24, 28-35, 51-56, 66-75

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Αποστολίδης 4(1), Ιγγλέζος, Καραγιώργος 9(2), Νικάι, Δημαλής, Ελευθεριάδης 15(2), Ξενιτίδης 17(3), Κωνσταντινίδης 6, Γκάτζος 4, Μπένας 9 (1), Πολυμένης 2, Αμανατίδης.
Δόξα Λευκάδας (Καλαμπάκος): Μάνα 2, Χείλαρης 13(1), Σταματέλος, Αργυρός, Βακουφτσής 1, Ντόβας 8(2), Τσιαβές 5(1), Τζόλος 10, Μανάκας 13, Κουρτίδης 16(3), Βούγιοβιτς 7.