Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 19:39

Την Τετάρτη οι "3οι Αγώνες Φιλίας" στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας"

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ Μακροχωρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξ αναβολής ‘’3οι Αγώνες Φιλίας". "Έλα στη θέση μου...Δες τη μοναδικότητα....Ζήσε τη διαφορετικότητα" του Αιγές Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ν.Ημαθίας!
Οι 3οι Αγώνες Φιλίας έχουν ενταχθεί στο Αναπτυξιακο Προγραμμα της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και τελούν υπό της Αιγιδα της με την στήριξη του BeActiveHellas ,της ΟΕΣΑΔ Ημαθίας,του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. .
Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 8:45πμ.
Οι συνοδοί των σχολείων, των φορέων και των αθλητικών σωματείων θα παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής από την γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στο κυλικείο του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ και αφού ολοκληρωθεί η παραλαβή των αριθμών, μαθητές, αθλητές , συνοδοί και επίσημοι καλεσμένοι θα κατευθυνθούν στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου.
Παράλληλα ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των χαιρετισμών, στην μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Μεταφέρουμε δε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Στις 9.00πμ θα ξεκινήσουν οι χαιρετισμοί των επισήμων ενώ
θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή του προγράμματος με τις επιδείξεις των παραολυμπιακών και ολυμπιακών αθλημάτων να προηγούνται του αγωνιστικού προγράμματος.
Για λόγους αντιμετώπισης πιθανών κακών καιρικών συνθηκών οι επιδείξεις των αθλημάτων θα γίνουν στην αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ από τις 9:00πμ έως τις 11:30πμ. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν το αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλημάτων του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό στάδιο του στίβου από τις 11:30μμ έως τις 13:30μμ.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα 50μ, 100μ , 400μ, 800μ, 1500μ, Σκυταλοδρομίες και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθούν το Μήκος και η Σφαίρα .
Οι απονομές θα γίνονται μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος .