Τρίτη, Απρίλιος 16, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 21:06

Superlague2: Μετά τις μπουνιές ακολούθησε και η καθαίρεση του Λεουτσάκου

Η τραγωδία στα Τέμπη είναι το πρώτο και ίσως το μόνο σοβαρό θέμα συζήτησης την Τετάρτη (1/3) στην Ελλάδα, αλλά στη Super League 2 δεν σέβονται τίποτα. Ούτε καν τις τόσες ζωές που χάθηκαν.

Σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο διάρκειας έξι ωρών που τυπικά έγινε για το αν θα ξεκινήσει ξανά ή όχι το πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά για να εξυπηρετηθούν μικροπολιτικές, χάθηκε η μπάλα! Όλα αυτά την ώρα που η χώρα είναι σε τριήμερο πένθος.

Ο στόχος ένας ήταν εξ αρχής, να αποχωρήσει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της Λίγκας είχε κάποιες ομάδες με το μέρος του, αλλά κάποιες άλλες ήταν αντίθετες. Φυσικά όλο αυτό κι ενώ υπήρχε δάκτυλος και από μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τελικά νικητές σε αυτή την άτυπη μονομαχία βγήκαν όσοι ήθελαν την αλλαγή διοίκησης στη Super League 2 και μόνιμα χαμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι γιατί παραιτήθηκε ο Λεουτσάκος, αλλά γιατί έγιναν απίστευτα σκηνικά που αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρό μας.

Ακόμη και σε μέρες όπως αυτή οι παράγοντες των ομάδων δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Χρήστος Πρίτσας (πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά) και Χρήστος Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος ΠΑΕ Διαγόρας) έφτασαν να πιαστούν ακόμη και στα χέρια! Τους χώρισαν τελικά οι παρευρισκόμενοι.

Τέλος, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι στις 11-12 Μαρτίου με τη 14η αγωνιστική. Όσο για τα χρήματα που ζητούσαν οι ομάδες, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το ποσό που θα πάρουν και ας έβγαινε μία σιγουριά από κάποιους ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα για 150.000 ευρώ.