Δευτέρα, Μαϊος 27, 2024
Follow Us
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 10:59

Το "ευχαριστώ" της Βέροιας στους φιλάθλους και διευκρίνιση για τον ορισμό της Παρασκευής

Τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρόν τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β ευχαριστεί, αλλά και μια οφειλόμενη διευκρίνιση σχετικά με τον ορισμό του συγκεκριμένου αγώνα για την Παρασκευή δίνει, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βέροια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τους φίλους της ομάδας, που έδωσαν το παρόν τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος που έγινε την Παρασκευή στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Μπορεί ο αριθμός 600 να μην φαντάζει κάτι το ιδιαίτερο για αναφορά, όμως μην ξεχνάμε το εργάσιμο της ημέρας και την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την ΕΡΤ3. Για αυτό εμάς μας ικανοποιεί ως αρχή.

Επίσης μας γέμισε ικανοποίηση η ανταπόκριση του 90% των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας VIP, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι και χορηγοί της ομάδας μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δείχνοντας ότι η συμπαράστασή τους δεν είναι μόνο υλικοοικονομική, αλλά και ηθική.

Τέλος οφείλουμε μία διευκρίνιση για τον ορισμό της ημέρας του αγώνα. Αυτός έγινε με την παρέμβαση της ΕΡΤ3, για τις ανάγκες της απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσής του και όχι με πρωτοβουλία της διοργανώτριας SL2, όπως πολλοί φίλοι της ομάδας μας πιστεύουν. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας, για να είμαστε δίκαιοι.