Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 14:23

Ολοκληρώνεται σήμερα το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Με μεγάλη θέρμη υποδέχτηκε το κοινό, που γέμισε το χώρο του Ιστορικού Κονακίου, την δεύτερη ημέρα των προβολών του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας.

Η γυναίκα είχε την τιμητική μέσα από την θεματική των ταινιών που αφορούσαν την θέση της στην σύγχρονη κοινωνία και τα έμφυλα στερεότυπα.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το παρελθόν, τις προσπάθειες ανάδειξης και τις προοπτικές του φιλόξενου χώρου, το Ιστορικό Κονάκι, μέσα από μια έκθεση που επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας κος Μερτζανίδης Γιώργος.

Στην δεύτερη ημέρα παρευρέθηκε η κα Αρετή Κονδυλίδου, μέλος της Κριτικής Επιτροπής, η οποία τόνισε με την σειρά της το πολύ υψηλό επίπεδο των ταινιών του διαγωνιστικού τμήματος. Μαζί μας ήταν και η κα Αγγελική Παρδαλίδου, σκηνοθέτης της ταινίας ‘Το Μανιφέστο της κάλτσας’.

Σήμερα, τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, σας περιμένουμε στις 9:30 στο Ιστορικό Κονάκι με ένα πλούσιο πρόγραμμα ενώ θυμίζουμε πως θα προηγηθεί ένα εργαστήριο Zero Waste με τις Αραβέλλα Σαλονικίδου και Λιζέτα Φώτογλου στις 6:30 στην λέσχη Κινηματόδρασις, Σοφοκλή Βενιζέλου 9.

Τέλος, σήμερα το βράδυ, μετά το πέρας των προβολών, ετοιμαστείτε για το πιο hot after party του καλοκαιριού στο ΚΑΦΕΝΕΟΝ (Ελευθερίου Βενιζέλου 67, έναντι του ξενοδοχείου Μάνθος).

Ο Mr Vlachos στα deck υπόσχεται μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Σας περιμένουμε όλες και όλους σε όλες τις δράσεις της τελευταίας ημέρας του #IASFF9!!