Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 22:53

Τα "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ" στην ψηφιακή σελίδα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Εδώ και λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ο εμπλουτισμός της ψηφιακής σελίδας της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας (https://www.veriaculture.gr/), με ολόκληρα τα τεύχη του περιοδικού "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ" που κυκλοφόρησε από το 1992 ως το 2016 αρχικά από την ΔΕΤΟΠΟΚΑ και αργότερα από την ΚΕΠΑ.
Μια εξαιρετική συλλογή περιοδικών σε μορφή PDF, με πάμπολλα άρθρα που αφορούν πολιτισμό, τέχνες, δράσεις, πρόσωπα, πολιτιστικούς συλλόγους, εκπαίδευση, αθλητισμό, βιβλίο, παράδοση, κοινωνία και πολλά άλλα θέματα που απασχολούσαν και απασχολούν την κοινωνία της πόλης μας αλλά και γενικότερα! Οι συγγραφείς των άρθρων, πάντα οι πλέον κατάλληλοι για τα θέματα που διαχειρίζονταν, οι περισσότεροι συμπολίτες μας, συμμετείχαν με μεγάλη τους χαρά με τα γραφόμενά τους στο στήσιμο αυτών των 60 και πλέον τευχών.
Η σύλληψή τους έγινε από μια παλιότερη σελίδα σχετικά ανενεργή, την VERIAHISTORY ( https://www.veriahistory.gr/ ), στην οποία επίσης, μπορεί να περιηγηθεί όποιος ενδιαφέρεται.
Το link για την άμεση πρόσβαση στο περιοδικό "Πολιτιστικά Δρώμενα" είναι: https://www.veriaculture.gr/index.php/enimerosi/dromena