Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 15:30

Συνέντευξη του Τάσου Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ: Κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο στις Ευρωεκλογές.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, στον Γ. Διονυσόπουλο και τη ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ “Η Φωνή της Ελλάδας”. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα φλέγοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας με αιχμή του δόρατος τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Όπως τόνισε ο Τάσος Μπαρτζώκας, δεν χωρεί χαλαρή ψήφος, αφού η κάλπη των Ευρωεκλογών αφορά όλους μας, και το αποτέλεσμα επηρεάζει τη διαμόρφωση των ισορροπιών στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Σε αυτή την κατεύθυνση, κάλεσε όλους τους πολίτες, να ψηφίσουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου και να ανανεώσουν την εντολή τους προς την Νέα Δημοκρατία στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα, για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και περαιτέρω ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Με δεδομένη την κυρίαρχη θέση που κατέχει το πρόβλημα της ακρίβειας για όλους τους πολίτες, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυβέρνηση για ενίσχυση του εισοδήματος μέσω της αύξησης μισθών και συντάξεων, αλλά και με τη στήριξη της οικογένειας, όπως με το πρόσφατο μέτρο της επέκτασης του επιδόματος μητρότητας για τις ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες.

Επίσης, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις αγωνίες του αγροτικού κόσμου στην Ημαθία και τόνισε πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα επηρεάσει άμεσα και την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ. Ο Τάσος Μπαρτζώκας έδωσε έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με την αύξηση του κόστους παραγωγής, και επεσήμανε, ότι θα είναι καθοριστικό η Νέα Δημοκρατία να βγει ισχυρή από τις επικείμενες εκλογές, ώστε ο Πρωθυπουργός και όλο το κυβερνητικό επιτελείο να έχουν την δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθούν τα σημεία της νέας ΚΑΠ που έχουν προκαλέσει δυσλειτουργίες!

 

Πολυμέσα