Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:07

Μοριοδότηση σε ΣΔΕ, ΙΕΚ ΔΥΠΑ, Δ.ΙΕΚ- ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ / Δείτε τον Οδικό Χάρτη Μοριοδότησης

Νέα ή παράλληλη σταδιοδρομία ως εκπαιδευτής ενηλίκων. Και το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί όλους τους εν δυνάμει εκπαιδευτές ενηλίκων. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; 

Στις παραπάνω δομές μοριοδοτούνται οι επιμορφώσεις. Παρακολουθώντας οπότε μία ή και συνδυασμό από τις παρακάτω επιμορφώσεις μπορείτε αθροιστικά να συγκεντρώσετε περισσότερα μόρια και να διεκδικήσετε θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών σε προκηρύξεις που ανακοινώνονται.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό οδηγό 

Το Κ.Δ.Β.Μ. EasyEducation υλοποιεί και διεξάγει πάνω από 50 θεματικούς τίτλους που σας μοριοδοτούν σε όλες τις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι κατέχει σύστημα ελέγχου γνησιότητας στην περίπτωση που ζητηθεί από τον φορέα στον οποίο προσκομίζετε τις βεβαιώσεις.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!! ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΩΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ2024 -Δες τα εδώ

ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Α) Για να λάβετε την μέγιστη μοριοδότηση και να εργαστείτε ως εκπαιδευτής/τρια ενηλίκων σε ΔΙΕΚ σας προτείνουμε να:

Παρακολουθήσετε 800 ώρες στο γνωστικό σας αντικείμενο σε σεμινάρια που να μπορούν να επαληθευτούν με κάποιον έλεγχο γνησιότητας στην περίπτωση που ζητηθεί από τον φορέα στον οποίο προσκομίζετε τις βεβαιώσεις. Δείτε τους διαθέσιμους τίτλους εδώ. (2 μόρια)

Β) Για να λάβετε την μέγιστη μοριοδότηση και να εργαστείτε ως εκπαιδευτής/τρια ενηλίκων σεΣΔΕ, σας προτείνουμε να: Παρακολουθήσετε τις απαιτούμενες ώρες στις

Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων (800 ώρες) (2 μόρια)

και μπορείτε να αποδείξετε τη γνησιότητα των βεβαιώσεων που αποδεικνύουν τις ώρες που έχετε παρακολουθήσει, με τον έλεγχο γνησιότητας που έχει εφαρμόσει η EasyEducation σε όλες τις βεβαιώσεις που αποδίδονται από το κέντρο.

Γ) Για να λάβετε την μέγιστη μοριοδότηση και  να εργαστείτε ως σχολικός σύμβουλος ή ψυχολόγος σε ΣΔΕ, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε τις απαιτούμενες ώρες στις:

και στο γνωστικό σας αντικείμενο, αντίστοιχα:

Δ) Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως διευθυντής/ υποδιευθυντής σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιπρόσθετα των παραπάνω επιμορφώσεων σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε:

Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων (400 ώρες) (2 μόρια)

 

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μοριοδότησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω τηλέφωνο.

Τηλ: 2311110186
www.easy-education.gr