Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 21:36

Παρουσιάζεται στη Βέροια η «Κατάθεση ανθρώπινων συναισθημάτων» της Αριστέας-Κωνσταντίας Διβανή

Οι Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και η δημοσιογράφος-συγγραφέας, Αριστέα-Κωνσταντία Διβανή παρουσιάζουν στη Βέροια την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 την ποιητική συλλογή «Κατάθεση ανθρώπινων συναισθημάτων».

Η παρουσίαση θα γίνει στην  «Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας», ‘Ελλης 8 ώρα 18.00.

Για το βιβλίο και την συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημοσιογράφος Νίκος Βουδούρης, Διευθυντής InVeria.gr– Ραδιοφωνικός Παραγωγός ΑΚΟΥ996 – Μέλος ΕΣΕΤ και η Χριστίνα Αραπατζή, Φιλόλογος και Φοιτήτρια του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ.

Για την πρώτη της, αυτή ποιητική συλλογή θα μιλήσει η συγγραφέας Αριστέα Κωνσταντία Διβανή

 

Σύντομο βιογραφικό της συγγραφέως:

Η Αριστέα-Κωνσταντία Διβανή έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό της με πτυχία, πιστοποιήσεις, βεβαιώσεις κατάρτισης, συμμετοχής σε σεμινάρια και άδειες εργασίας σε διάφορους τομείς στη – δυστυχώς συνήθη για πολλούς νέους– προσπάθεια για την εξασφάλιση μιας μόνιμης εργασίας.

Μεταξύ αυτών στην ειδικότητα «Δημοσιογράφος – Συντάκτης – Ρεπόρτερ» (Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ, Θεσσαλονίκη) και εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές (ράδιο SamRadio, Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Συνεργάστηκε στην προετοιμασία της εφημερίδας «Θερμαϊκός» του Δήμου Θερμαϊκού – Περαίας, και με την εφημερίδα «ΠΕΡΑΙΑ» (2014-2019)

Έχει επίσης εργαστεί σε επιχειρήσεις κυρίως σε θέσεις εργασίας υπάλληλου Γραφείου ή γραμματειακής υποστήριξης, φύλαξης κ.α.

Παράλληλα συμμετέχει σε εθελοντικές και συλλογικές δράσεις, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες/

Γνωρίζει Αγγλικά.