Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 16:11

Νίκη μετά από 7 αγωνιστικές η Βέροια / 1-0 την Αγ. Μαρίνα

Νίκη μετά από 7 αγωνιστικές (25η με Ορεστιάδα στις 4/3) πέτυχε σήμερα η Βέροια επικρατώντας της Αγίας Μαρίνας με σκορ 1-0.
Η Βέροια ξεκίνησε πιο καλά από την Αγία Μαρίνα αφού είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε την αντίπαλη άμυνα. Ετσι στο 9' είχε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν ο Φασίδης υπό πίεση του Ραδη δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά.

Η δεύτερη καλή ευκαιρια καταγράφτηκε στο 27' όταν ο Γιαννοπουλος έκανε ατομική προσπάθεια και ΟΤΑ μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στο ξεμαρκαριστο Μπάλα του οποίου το πλασέ κατέληξε αουτ.

Η υπεροχή της Βέροιας επιβραβεύτηκε  με την καλύτερη της ευκαιρία στο 35' με πέναλτι που κέρδισε ο Τζόρνταν σε ανατροπή του από τον Ράδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντογος αλλά απέκρουσε εκπληκτικά ο Μυλωνάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγία Μαρίνα ξεκίνησε με αιθμητικο μειονέκτημα καθώς μόλις στο 49' ο Καραγιάννης Βασιλης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Έτσι η Βέροια πήρε πολλά μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει περισσότερο. Η πρώτη καλή ευκαιρία την είχε στο 51' με δυνατό σουτ του Φασίδη, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να πλασάρει από καλή θέση.

 Στο 59' έγινε ένας ωραίος συνδυασμός μεταξύ Τζόρνταν κσι Φασίδη με τον δεύτερο να πλασάρει, αλλά να αποκρούει σωτήρια ο Μυλωνάς.

Τελικα η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 69' όταν ο Φασίδης με απαυθείας εκτέλεση φάουλ από 25 μέτρα περίπου έκανε το 1-0.